1

nyheter

Det er flere motorer for reflow-lodding, hva er deres funksjoner?Hvor mange temperatursoner er det, og hva er temperaturen?

Hva er reflow-lodding?

Reflow-lodding refererer til bruk av loddepasta for å koble en eller flere elektroniske komponenter til kontaktputene, og for å smelte loddetinn gjennom kontrollert oppvarming for å oppnå permanent binding.Ulike oppvarmingsmetoder som reflow-ovner, infrarøde varmelamper eller varmepistoler kan brukes.for sveising.Reflow-lodding er den mest brukte metoden for å lime elektroniske komponenter til trykte kretskort med overflatemonteringsteknologi.En annen metode er å koble elektroniske komponenter gjennom gjennomhullsmontering.

Motorfunksjon for reflow-lodding?

Arbeidstemperaturen for reflow-lodding er veldig høy, og hovedfunksjonen til motoren er å drive vindhjulet for å spre varmen.

Hvor mange temperatursoner har reflow-lodding?Hva er temperaturen?Hvilket område er nøkkelen?

Chengyuan reflow-lodding er delt inn i fire temperatursoner i henhold til funksjonen til temperatursonen: varmesone, konstant temperatursone, loddesone og kjølingssone.

Vanlig reflow-lodding på markedet inkluderer åtte temperatursoner reflow lodding, seks temperatursoner reflow lodding, ti temperatur soner reflow lodding, tolv temperatur soner reflow lodding, fjorten temperatur soner reflow lodding, etc. Disse kan produseres i henhold til kundens behov.Imidlertid er bare åtte temperatursoner reflow lodding vanlig i det profesjonelle markedet.For reflow-lodding i åtte temperatursoner er temperaturinnstillingen for hver temperatursone hovedsakelig knyttet til loddepastaen og produktet som skal loddes.Funksjonen til hver sone er ganske kritisk.Generelt sett brukes den første og andre sonen som forvarmingssone, og den tredje og fjerde fem er forvarmingssonen.Konstant temperatursone, 678 som sveisesone (de viktigste er disse tre sonene), 8 soner kan også brukes som hjelpesone til kjølesonen, og kjølesonen, disse er kjernen, det skal sies at få soner er nøkkelen , produktkvalitet må forbedres, hvilket område er nøkkelen!

1. Forvarmingssone

Forvarmingssonen varmes opp til 175 grader, og varigheten er ca. 100S.Det kan sees fra dette at oppvarmingshastigheten til forvarmingssonen kan oppnås (fordi denne detektoren bruker online testing, har den ikke gått inn i forvarmingssonen i en periode fra 0 til 46S. , varighet 146–46=100S, siden innetemperaturen er 26 grader 175–26=149 grader oppvarmingshastighet 149 grader/100S=1,49 grader/S)

2. Konstant temperatursone

Maksimal temperatur i sonen med konstant temperatur er rundt 200 grader, varigheten er 80 sekunder, og forskjellen mellom høy temperatur og lav temperatur er 25 grader

3. Reflow sone

Den høyeste temperaturen i reflow-sonen er 245 grader, den laveste temperaturen er 200 grader, og tiden for å nå toppen er ca. 35/S;oppvarmingen i reflow-sonen
Rate: 45 grader/35S=1,3 grader/S I henhold til (hvordan sette temperaturkurven riktig) kan man se at tiden for denne temperaturkurven for å nå toppverdien er for lang.Hele reflow-tiden er omtrent 60S

4. Kjølesone

Tiden i kjølesonen er ca 100S, og temperaturen synker fra 245 grader til ca 45 grader.Kjølehastigheten er: 245 grader—45 grader=200 grader/100S=2 grader/S


Innleggstid: Jun-12-2023