1

nyheter

Prosessegenskaper til selektiv belegningsmaskin?Hvordan klassifiseres?Hvilken bransje brukes det i?hvordan velge?

Produksjonsprosess for beleggmaskin:

Overflatebeleggingsmaskinteknologien til belegningsmaskinen er teknologien for å belegge et nytt kjemisk materiale på overflaten av produktet.Effekten av å spraye maling på overflaten av produktet er spesifikt manifestert ved at det kan spille en fuktsikker, støvtett og antistatisk effekt.Overflatebelegg er en teknologi som danner et filmlag på overflaten av underlaget for å forbedre beskyttelsen av overflatelaget.Etter at det nye kjemiske materialet er sprayet på overflaten av produktet, kan den kjemiske sammensetningen og strukturen til belegglaget være helt forskjellig fra matrisematerialet.Den kombinerte trykkfastheten til belegglaget og matrisematerialet kan tilpasse seg kravene til arbeidsforholdene og har god pålitelighet.God miljøvern er prinsippet.Veggtykkelsen på spraymaling for overflatebelegg er bare noen få mikron, eller enda tynnere.

Belegningsmaskiner er egnet for de fleste bransjer som krever kretskort:

1. LED-industrien;
2 Belegningsmaskinen brukes i drivkraftindustrien;
3. Kommunikasjonsindustrien;
4. Server hovedkort;
5. Automatiseringsteknologiindustrien;
6. Festing av elektroniske komponenter, integrerte kretsbrikker, kretskort elektroniske deler og beskyttelse mot støv og fuktighet;
7. Elektrisk sveisemaskin industri;
8. Bilelektronikkindustri.

Hvordan klassifiseres belegningsmaskiner?

Hovedkategoriene er ekte malingsmaskiner og selektive malingsmaskiner.Selektive belegningsmaskiner er mer fleksible og kan tilpasse seg ulike arbeidsforhold, og kostnadene er også høyere.

1 full pensjon belegg maskin

Hele bordbeleggingsmaskinen kan sikre en ren og effektiv automatisk tresikker børsteprosess.Den nøyaktig justerte malingssprayventilen kan sikre at beleggeffekten til den 0,0 mm tykke konforme malingen er jevn og konsistent, noe som er en subversiv forbedring sammenlignet med manuell spraymaling, bløtlegging, børsting og andre metoder, og forbedrer produktkvalifiseringsgraden betydelig. og produktkvalitet.

2 selektiv belegningsmaskin

Den selektive belegningsmaskinen er en mer fleksibel enhet som automatisk kan velge og nøyaktig posisjonere de tre anti-malingssprøyteprosessene for å forhindre sprøyting utenfor det valgte området, og dermed eliminere behovet for laminering, filmfjerning og reparasjonsprosesser.Den nøyaktig innstilte sprayportventilen kan sørge for at den tresikre beleggeffekten med en tykkelse på 0,0 mm er jevn og jevn.Den er egnet for komplekse arbeidsforhold og er et ideelt valg for bedrifter.

Shenzhen Chengyuan Industrial Automation har fokusert på FoU og produksjon av belegningsmaskiner i mer enn ti år, og har en dyp teknisk reserve.Velkommen til å kontakte oss når som helst!


Innleggstid: 29. juni 2023