1

nyheter

Hvorfor skal PCB (printed circuit board) males med konforme beleggmaterialer?Hvordan male kretskortet nøyaktig og raskt?

PCB refererer til kretskort, som er leverandøren av elektrisk tilkobling av elektroniske komponenter.Det er veldig vanlig i elektronisk industri, og det konforme belegget er også mye brukt.Det er ingen lim av PCB tre-proofing lim (maling).Faktisk er det å påføre et lag med konformt belegg på PCB.

Konforme beleggmaterialer skal forhindre at PCB skades av eksterne faktorer og forbedre levetiden til PCB.Ettersom high-end elektroniske produkter har høyere og høyere krav til PCB-kvalitet, er tre-proof-maling mye brukt på kretskort.

Faktorer som kan forårsake PCB-skade:

Fuktighet er den vanligste og mest ødeleggende faktoren for PCB.Overdreven fuktighet vil i stor grad redusere isolasjonsmotstanden mellom ledere, akselerere dekomponering, redusere Q-verdi og korrodere ledere.Det hender ofte at metalldelen av PCB har kobbergrønt, som er forårsaket av den kjemiske reaksjonen av metallkobber med vanndamp og oksygen.

Hundrevis av forurensninger funnet tilfeldig på trykte kretskort har samme ødeleggende kraft.De kan føre til de samme resultatene som fukterosjon, som elektronisk forfall, korrosjon av ledere og til og med kortslutning.Forurensningene som ofte finnes i det elektriske systemet kan være de kjemiske stoffene som er igjen i prosessen.Disse forurensningene inkluderer flussmiddel, løsemiddelfrigjøringsmiddel, metallpartikler og merkeblekk.

Det er også store forurensningsgrupper forårsaket av menneskehender, som menneskefett, fingeravtrykk, kosmetikk og matrester.Det er også mange forurensninger i driftsmiljøet, som saltspray, sand, drivstoff, syre, annen etsende damp og mugg.

 

Hvorfor bruke tre proofing lim (maling)?

PCB belagt med konforme beleggmaterialer kan ikke bare være fuktsikker, støvtett og vanntett, men har også egenskapene til kulde- og varmestøtmotstand, aldringsmotstand, strålingsmotstand, salttåkemotstand, ozonkorrosjonsmotstand, vibrasjonsmotstand, god fleksibilitet og sterk vedheft.Når det påvirkes av de ugunstige faktorene i driftsmiljøet, kan det redusere eller eliminere nedgangen i elektronisk driftsytelse.

På grunn av det forskjellige bruksmiljøet til forskjellige sluttprodukter, vil ytelseskravene til tre proofing lim bli vektlagt.Husholdningsapparater som kjøleskap, vaskemaskiner og varmtvannsberedere har høye krav til fuktmotstand, mens utendørsvifter og gatelykter trenger utmerket anti-tåkeytelse.

 

Hvordan søke raskt og effektivtkonformt beleggtil PCB?

I PCB-prosesseringsindustrien er det et helautomatisk utstyr dedikert til å belegge beskyttende maling for kretskort - konform belegningsmaskin, også kjent som trefast malingsbeleggingsmaskin, trebestandig malingssprøytemaskin, trebestandig malingssprøytemaskin, trebestandig malingssprøyting maskin, etc., som er dedikert til å kontrollere væsken og dekke et lag med trefast maling på overflaten av PCB, for eksempel å dekke et lag med fotoresist på overflaten av PCB ved impregnering, spraying eller spinnbelegg.

Den konforme belegningsmaskinen brukes hovedsakelig til presis sprøyting, belegging og drypping av lim, maling og andre væsker i produktprosessen til den nøyaktige posisjonen til hvert produkt.Den kan brukes til å tegne linjer, sirkler eller buer.

Conformal coating machine er et sprøyteutstyr spesialdesignet for sprøyting av trefast maling.På grunn av de forskjellige materialene som skal sprøytes og den påførte sprøytevæsken, er komponentvalget til belegningsmaskinen i strukturen til utstyret også forskjellig.Den tre antimalingsbeleggmaskinen tar i bruk det nyeste datakontrollprogrammet, som kan realisere treaksekobling.Samtidig er den utstyrt med et kameraposisjonerings- og sporingssystem, som nøyaktig kan kontrollere sprøyteområdet.


Innleggstid: Apr-09-2022